RonKo Fun & Fight
Bine ati venit in comunitatea RonKo Fun & Fight !!!!!
RonKo Fun & Fight
Bine ati venit in comunitatea RonKo Fun & Fight !!!!!
RonKo Fun & Fight
Doriti să reactionati la acest mesaj? Creati un cont în câteva clickuri sau conectati-vă pentru a continua.

RonKo Fun & Fight

Bine Ati Venit Pe Forumul Serverului de Counter-Strike RonKo Fun & Fight

AcasaUltimele imaginiCăutareÎnregistrareConectare

Cumpara Steam prin SMS

In jos 
+7
PriGaT
PhenoO
aRTisT
Ionik
Midnighte
NumB
ronnie
11 participan?i
AutorMesaj
ronnie
Admin
ronnie

masculin
Numarul mesajelor : 147
Localizare : Bucuresti
Data de inscriere : 18/06/2008

Cumpara Steam prin SMS Empty
MesajSubiect: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeMier 18 Iun 2008, 18:54

Computer Games impreuna cu NETOPIA iti aduc acum posibilitatea de a achizitiona licenta pentru jocul tau favorit : Counter-Strike 1.6 la un pret de 10 EURO fara TVA, trimitand un SMS la 7654 .

Cum functioneaza?

Pentru abonatii ORANGE - veti fi taxati cu 10 EURO
1. Trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654
2. Primesti pe sms cd-key-ul CS

Pentru abonatii VODAFONE - veti fi taxati cu 10 EURO
1. Trimite un mesaj cu textul LICENTA la 7654
2. Primesti un sms care iti cere sa confirmi ca ai comandat LICENTA CS
3. Trimite un mesaj cu textul LICENTA CONFIRM
4. Primesti pe sms cd-key-ul CS

Valoarea acestui SMS va fi scazut din creditul aferent numarului sau se va regasi pe factura ta la sfarsitul lunii.
In cateva secunde dupa trimiterea mesajului de comanda vei primi un SMS ce contine cheia de activare a licentei tale Counter-Strike 1.6.
De pe un numar de telefon se pot comanda maximum 2 licente pe luna. Valoarea SMS-ului nu este returnabila asa ca te rugam sa trimiti cu atentie mesajul. In cazul in care nu ai primit sms-ul de raspuns ce contine cheia de activare a licentei te rugam sa suni la numarul de telefon : 021 529 1717 (apel cu tarif normal).

Pentru a instala CounterStrike 1.6 pe calculatorul tau, ai nevoie de aplicatia STEAM, care poate fi downloadata de aici:

Steam download
Sus In jos
https://ronko.forumgratuit.ro
NumB

NumB

Numarul mesajelor : 23
Data de inscriere : 02/07/2008

MesajSubiect: HELP!!!   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeSam 19 Iul 2008, 14:51

am serialul ptr counter strike. Am downloadat shi instalat steam(1.6MB). Vreau sa shtiu ce trebuie sa fac acum pentru a lua jocul. :?
Sus In jos
Midnighte

Midnighte

masculin
Numarul mesajelor : 125
Data nasterii : 28/09/1991
Varsta : 33
Localizare : Vaslui
Data de inscriere : 20/06/2008

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeSam 19 Iul 2008, 17:24

Dai la Games,si apoi dai sa ii dai download sau prima optiune de sus la Counter-Strike 1.6 (acolo ar trebui sa mai ai si alte jocuri,de ex Counter-Strike Condition Zero si Counter-Strike Condition Zero Deleted Scenes + Half Life [care nu este inclus]).Cand o sa dai click la prima optiune de la cs 1.6 de la Games la steam,iti va cere serialul,il bagi si o sa downloadeze jocul.Asta bineinteles functioneaza daca ti`ai facut cont la steam (care e gratis) si esti intrat pe cont.Bafta si daca ai nelamuriri da`mi un pm
Sus In jos
NumB

NumB

Numarul mesajelor : 23
Data de inscriere : 02/07/2008

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeDum 20 Iul 2008, 10:09

ms man... oricum am reushit sa rezolv problema. Thanks Razz
Sus In jos
Ionik

feminin
Numarul mesajelor : 4
Data nasterii : 07/08/1993
Varsta : 31
Localizare : pe aici ..
Data de inscriere : 13/07/2008

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeMier 06 Aug 2008, 12:31

dc as da banii pe steam ? Very Happy .. il i`au de pe net .. mult mai ieftin
Sus In jos
Midnighte

Midnighte

masculin

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeMier 06 Aug 2008, 13:20

Ionik a scris:
dc as da banii pe steam ? Very Happy .. il i`au de pe net .. mult mai ieftin

Mai ieftin pe net nu este (e chiar mult mai mult).
Steam`ul se downloadeaza gratuit de pe www.steampowered.com ,insa jocurile (absolut toate,cu exceptia la TrackMania) se cumpara.Deci de platit ai de platit oricum.
Si de luat gratis de undeva nu se poate (chiar si crack`uit,se cere bani).Insa,daca dai 10 EURO o data,joci cu el pana mori (nu ai probleme adica)
Sus In jos
aRTisT

aRTisT

masculin
Numarul mesajelor : 29
Data nasterii : 06/05/1989
Varsta : 35
Data de inscriere : 31/07/2008

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeJoi 07 Aug 2008, 18:51

Legat de STEAM .....am o prietena pe care am rugat-o sa trimita un SMS la GZ ptr un stEAM . Eram langa ea cand a trimis msj . Am primit SERIALUL dar nu era BUN Neutral!!! m-am uitat ATENT si l-am bagat de 3 ORI si nu merge.Dupa am mai trimis odata Sad SMS si mi-au trimis alt serial , acesta era bun .AM incercat sa sun la ei sa-mi spuna ce si cum , dar e un fel de Neutral TZEAPA ....sun la nr ala de fix cu 021/ scris de RONNIE si la sfarsit iti zice . Dupa semnalul sonor va rugam sa ne lasati un mesaj cu probl. dumneavoastra ,nu uitati numele si detalii... etc. Neutral dupa care ti se inchide TEL. am incercat asta de pe 2 telefoane .SAME ! Ma poate ajuta cineva sa recuperez sTEAMU No Sad dau o bere ! Tkz
Sus In jos
Midnighte

Midnighte

masculin

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeJoi 07 Aug 2008, 19:04

aRTisT a scris:
Legat de STEAM .....am o prietena pe care am rugat-o sa trimita un SMS la GZ ptr un stEAM . Eram langa ea cand a trimis msj . Am primit SERIALUL dar nu era BUN Neutral!!! m-am uitat ATENT si l-am bagat de 3 ORI si nu merge.Dupa am mai trimis odata Sad SMS si mi-au trimis alt serial , acesta era bun .AM incercat sa sun la ei sa-mi spuna ce si cum , dar e un fel de Neutral TZEAPA ....sun la nr ala de fix cu 021/ scris de RONNIE si la sfarsit iti zice . Dupa semnalul sonor va rugam sa ne lasati un mesaj cu probl. dumneavoastra ,nu uitati numele si detalii... etc. Neutral dupa care ti se inchide TEL. am incercat asta de pe 2 telefoane .SAME ! Ma poate ajuta cineva sa recuperez sTEAMU No Sad dau o bere ! Tkz

Da - lasa ala (sunt doar 10 EURO) - get another one - viata e nedreapta
Sus In jos
Midnighte

Midnighte

masculin

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeJoi 07 Aug 2008, 20:52

Foarte bine,si o fapta demna de o persoana ca tine.Insa,repet,sunt 1% sanse sa se rezolve cu key`ul primit gresit (cunosc si eu persoane care au patit asta de 2 ori la rand...).Deci,parerea mea este sa o lasi balta,si sa rezolve alte probleme la care ai sanse mai mari.

Succes !
Sus In jos
aRTisT

aRTisT

masculin

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeJoi 07 Aug 2008, 22:17

kk. Tkz !
Sus In jos
ronnie
Admin
ronnie

masculin
Numarul mesajelor : 147
Data de inscriere : 18/06/2008

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeJoi 07 Aug 2008, 23:08

mai..eu am recuperat un cont de steam..dupa aproape 6 luni..deci se poate (bine ca nu stersesem sms-ul cu key-ul primit de la ei).
Deci..am intrat pe www.steampowered.com sa reclam contul furat si le-am dat mesaj cu tot : key-ul primit, adresa de mail, nr de telefon unde am primit sms.
A doua zi..am primit email cu noua parola a steam-ului..deci S-A REZOLVAT.
Dovada...JB foloseste contul meu.
Pentru tine..iti recomand urmatorul link Invalid CD Key , dar pt a putea trimite mesaj..iti faci un cont la ei pe site."Vezi in stanga paginii"
Bafta
P.S.: Apropo..am luat 4 conturi de steam de pe vodafone FARA PROBLEME.
Sus In jos
https://ronko.forumgratuit.ro
aRTisT

aRTisT

masculin

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeSam 09 Aug 2008, 12:48

ronnie a scris:
mai..eu am recuperat un cont de steam..dupa aproape 6 luni..deci se poate (bine ca nu stersesem sms-ul cu key-ul primit de la ei).
Deci..am intrat pe www.steampowered.com sa reclam contul furat si le-am dat mesaj cu tot : key-ul primit, adresa de mail, nr de telefon unde am primit sms.
A doua zi..am primit email cu noua parola a steam-ului..deci S-A REZOLVAT.
Dovada...JB foloseste contul meu.
Pentru tine..iti recomand urmatorul link Invalid CD Key , dar pt a putea trimite mesaj..iti faci un cont la ei pe site."Vezi in stanga paginii"
Bafta
P.S.: Apropo..am luat 4 conturi de steam de pe vodafone FARA PROBLEME.
k. .. tkz :*
Sus In jos
Vizitato
Vizitator

MesajSubiect: RE   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeVin 15 Aug 2008, 22:18

tocmai mi`am schimbat steam-ul si merge ok.ms :]
Sus In jos
PhenoO

PhenoO

masculin
Numarul mesajelor : 1
Data nasterii : 22/05/1968
Varsta : 56
Localizare : Suceava
Data de inscriere : 24/08/2008

MesajSubiect: ............   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeMar 26 Aug 2008, 21:44

Unu avea steam si il vindea cu 10 LEI numai ca era DIN SUCEAVA

Pacat ca nu aveam bani Smile) Si in + aM steam

Smile
Sus In jos
PriGaT

PriGaT

masculin
Numarul mesajelor : 9
Data nasterii : 11/11/1992
Varsta : 32
Localizare : pe srv sau pe afara
Data de inscriere : 02/09/2008

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeMar 02 Sept 2008, 10:25

pai eu stiu o fata care e admin pe ALT SERVER ...si me poate sa imi faca moka rost de steam

acu i se upgradeaza adminu si apoi o sa imi faca rost Cool
Sus In jos
LwR

LwR

masculin
Numarul mesajelor : 11
Data nasterii : 23/12/1986
Varsta : 37
Localizare : bucuresti
Data de inscriere : 10/08/2008

MesajSubiect: sasa   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeVin 19 Sept 2008, 20:23

ahahaha prigat !! steamu nu are nici o treaba cu adminele Smile)) ..steamu e un program de la valve
Sus In jos
crS

crS

masculin
Numarul mesajelor : 39
Data nasterii : 27/07/1990
Varsta : 34
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 21/06/2008

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeMar 28 Oct 2008, 15:10

Intrebare. Exclamation
De cand s-a facut update`ul asta la steam mie mi se misca destul de naspa si cand spun asta m-am asigurat ca nu e de la configuratia pe care o folosesc (cfg) sau de la serverul propiu-zis (ICAI),am testat mai multe servere si pe toate acelasi rezultat...
Acum vin si va intreb pe voi,daca cumva Cs-ul vostru prezinta aceleasi "simptome" sau cel putin asemanatoare...si anume: blocarea windscreenului,oprirea brusca a sonorului (celelalte sunete ale pc-ului functioneaza perfect) , trepidarea tintei,a cursorului (mouse`ul e in perfecta stare)... etc
Astept un raspuns,precis daca se poate. Smile
Sus In jos
Midnighte

Midnighte

masculin

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeMar 28 Oct 2008, 19:08

Si la mine e la fel ca la tine...cu blocarea windscreenului + trepidarea tintei...deci update penibil ! + nu este cum zicea un personaj pe un site...(acolo erau niste imbunatatiri vizibile + soft...)
Sus In jos
crS

crS

masculin
Numarul mesajelor : 39
Data nasterii : 27/07/1990
Varsta : 34
Localizare : Bacau
Data de inscriere : 21/06/2008

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeMar 28 Oct 2008, 20:21

mda... Neutral
Sus In jos
CG_SMS

masculin
Numarul mesajelor : 1
Data nasterii : 16/03/1980
Varsta : 44
Localizare : da
Data de inscriere : 15/02/2009

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeDum 15 Feb 2009, 14:13

Incepand cu data de 16 Februarie 2009 licentele de Counter Strike 1.6 & Condition Zero nu vor mai putea fi achizitionate prin intermediul numarului 7654.
Comenzile de jocuri prin SMS vor putea fi procesate doar prin ComputerGames SMS: http://computergames.ro/sms
Sus In jos
av1 :x

av1 :x

masculin
Numarul mesajelor : 3
Data nasterii : 05/02/1993
Varsta : 31
Data de inscriere : 13/08/2008

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitimeLun 30 Mar 2009, 14:48

Am o prob. Cand Il Instalez!
Imi zice :
Fatal Eror : Could Not load module "bin/vgui2.dll"

Am schimbat de 10 ori Vgui2
Am schimbat locul instalari
Nu stiu ce sa mai fac Smile. Multumesc si sper sa ma ajutati Very Happy
Sus In jos
Continut sponsorizat

MesajSubiect: Re: Cumpara Steam prin SMS   Cumpara Steam prin SMS Icon_minitime

Sus In jos

Cumpara Steam prin SMS
Sus 
Pagina 1 din 1
 Subiecte similare
-
» STEAM ONLY VAC 2 **vs** Steam +NonSteam ( codati)
» O parere de la un om trecut...... prin multe lucruri care tin de un server
» Steam Hijacked --- ATENTIE !!!!
» Friends Steam List
» Cel mai tare codat ia uitativa....aim clar (in a doua runda se vede clar cum ii sare tinta si ii da hed prin perete lu ala...)

Permisiunile acestui forum:Nu puteti raspunde la subiectele acestui forum
RonKo Fun & Fight  :: STEAM-
Mergi direct la: